ACTUALITATE 8 septembrie 2017

Plimbare cu căruța și concurs de bovine, în centrul orașului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 777 vizualizări

AgroFeszt, evenimentul iubitorilor și crescătorilor de animale, are loc duminică, 17 septembrie

Duminica viitoare, pe 17 septembrie, centrul orașului Sfântu Gheorghe va fi cucerit de fermierii covăsneni. Aici va avea loc AgroFeszt, un eveniment pe placul iubitorilor de animale.

Organizatorii promit concursuri de animale, plimbări cu căruța, concursuri de gătit la ceaun și diverse programe culturale. Activitățile sunt programate să se desfășoare între orele 11:00 și 17:00 chiar în piața centrală din Sfântu Gheorghe.

Programul debutează cu o paradă muzicală care va începe în fața magazinului Șugaș, va continua pe strada Gróf Mikó Imre și se va încheia în Piața Centrală, după care va începe deschiderea oficială.

„Scopul evenimentului este de a prezenta locuitorilor orașului micile evenimente ale vieții rurale, modul de viață al fermierului. Posibilitățile de a mângâia animalele, de a călări, de a ne plimba cu trăsura prin oraș și târgul organizat vor face ca acest eveniment să fie unul memorabil. Pe lângă acestea se va organiza chiar și un concurs de gătit la ceaun, cât și un concurs de bovine”, ne transmit organizatorii AgroFeszt.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Covasna, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară AgroSic, Direcția pentru Agricultură a Județului Covasna, Asociația Județeană a Crescătorilor de Bovine, Primăria Sfântu Gheorghe, respectiv Fundația LAM.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.