ACTUALITATE 12 iulie 2020

(Update) Plan Roșu de intervenție! Accident cu 12 persoane implicate

de Iulia Drăghici - Taraș | 6987 vizualizări

UPDATE: Cauza accidentului cu 12 victime: o problemă tehnică

UPDATE: La o primă vedere, în stare mai gravă au fost o fetiță în vârstă de 12 ani, cu traumatism cranio-cerebral și escoriații la nivelul membrelor inferioare și un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu traumatism cranio-cerebral deschis, hemoragie arterială și traumatism toracic, potrivit directorului SAJ Covasna, Cristian Cimpoi.

Victimele au vârste între 5 și 60 de ani.

Știrea inițială: Pompierii militari au fost solicitați să intervină duminică, 12 iulie, la un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, produs pe DJ121 între localitățile Imeni și Zăbala. În  eveniment au fost implicate 12 persoane, dintre care 7 adulți și 5 copii, iar șoferul unui autoturism a rămas încarcerat.

S-a pus în aplicare Planul Roșu de intervenție și s-au deplasat la fața locului un echipaj de descarcerare, cinci ambulanțe  (1 SMURD și 4 SAJ) și o autospecială pentru transport victime multiple.

Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident, extragerea persoanei rămasă încarcerată și asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

În urma evenimentului rutier, toate persoanele implicate sunt conștiente și au fost transportate la Unitățile de Primiri Urgențe din Sfântu Gheorghe și Brașov.

Alături de structurile MAI, la fața locului a participat prefectul județului Covasna, domnul Todor Constantin-Iulian.

Sursa: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.