ACTUALITATE 14 iulie 2016

Pilotul Szabó Csongor, prezent la Campionatul Regional de Coastă la Ojdula

de Iulia Drăghici - Taraș | 717 vizualizări

Pilotul de raliu Szabó Csongor şi-a anunţat participarea la Trofeul Metalubs, a doua etapă a Campionatului Regional de Coastă, desfăşurată duminică, 17 iulie, pe noul traseu de la Ojdula.

„Mă duc să mă pregătesc pentru a şasea etapă a Campionatului Național de Raliu, care va avea loc în 22–23 iulie la Cluj. Vreau să fac nişte teste. Competiţia e în zonă, e aproape de noi, aşa că profit şi eu de ocazie. După macadamul de la Raliul Moldovei vreau să mă reobişnuiesc cu maşina pe asfalt”, ne-a declarat Szabó Csongor.

Potrivit datelor tehnice oferite de organizatori, competiţia are loc pe DN2D Ojdula, între kilometrii 109-103. Lungimea traseului este de 4,7 kilometri, lăţimea de 6 metri, panta maximă este de 10%, iar zona de încălzire măsoară 200 de metri.

„Cu ocazia desfăşurării competiţiei traficul rutier pe DN2D Ojdula-Focşani va fi restricţionat între orele 11:00-14:00 şi 15:00-18:00. Drumul de ocolire rămâne varianta obişnuită pe DN11 spre Oituz. Sperăm ca prezenta configuraţie a traseului cu viraje multiple, cu panta maximă de 10%, precum şi calitatea asfaltului şi existenţa glisierelor duble, va mulţumi exigenţele piloţilor. După concurs vom efectua un studiu cu părerile participanţilor privind calitatea, siguranţa şi tehnicitatea traseului”, informează Simon Árpád, preşedintele Clubului Auto Crono din Sfântu Gheorghe, organizatorul evenimentului.

Trofeul METALUBS este organizat de Clubul Auto Crono sub tutela Federaţie Române de Automobilism Sportiv şi se desfăşoară cu sprijinul Poliţiei Rutiere Covasna, Poliţia Ojdula, Jandarmeriei Covasna şi al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna.

Programul competiţiei şi alte informaţii sunt disponibile pe site-ul organizatorului, www.autocrono.ro.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.