ACTUALITATE 30 mai 2017

Pilotul Szabó Csongor, pregătit pentru Raliul Aradului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1121 vizualizări

Pilotul covăsnean Szabó Csongor va fi prezent în perioada 2-3 iunie la Raliul Aradului, etapă a Campionatului Național de Raliuri „Dunlop” inclusă în calendarul internațional ca parte a Balkan Rally Trophy.

Raliul Aradului se desfășoară pe probele din județul Arad, cu o lungime totală de 116 kilometri cronometrați, grupați în 9 probe speciale, pe durata a două zile de concurs. Competiția automobilistică debutează miercuri cu recunoașterile traseului de concurs. Acestea continuă și în prima parte zilei de joi, când sunt programate și verificările administrative și tehnice, dar și startul festiv și prezentarea echipajelor, care încep la ora 21:00, în fața Primăriei Arad. Testele oficiale ale raliului au loc vineri dimineața, între 8:00 și 13:00, acolo unde echipajele vor efectua ultimele reglaje înaintea startului în concurs.

„Mergem la Arad hotărâți să avem un ritm bun de la început. E un raliu frumos, cu probe interesante, care îmi plac mult. E important să pornim bine, încă de pe prima probă specială, și sperăm că ne vom instala în fruntea clasamentului clasei 9, de unde să gestionăm avantajul pe probele din ziua secundă. E primul macadam al sezonului și lucrurile pot să fie diferite față de primele două etape”, a declarat Szabó Csongor.

În primele două etape din 2017, de la Brașov și de la Cluj-Napoca, pilotul Szabó Csongor și copilotul său, Rareș Fetean, au obținut o victorie și un loc secund în cadrul clasei 9.

Teme articol: raliu Csongor raliul aradului
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.