ACTUALITATE 28 iunie 2019

Pichet de pompieri și în orașul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1076 vizualizări

Punctul de la Baraolt se va deschide anul acesta, mai spun autoritățile 

Orașul-stațiune Covasna va avea în sfârșit pichet de pompieri, anunță președintele Consiliului Județean, Tamás Sándor. Anul acesta vor începe procedurile de proiectare a viitoarei construcții, a mai spus acesta. 

„Anul acesta am alocat 200.000 de lei pentru a finaliza punctul de lucru ISU la Baraolt. Așa cum vedem fluxul lucrării și așa cum ne-am înțeles cu domnul comandant al ISU, anul ăsta o să operaționalizăm acest punct de lucru. Totodată, anul acesta vrem să începem proiectarea construcției unui punct de lucru în Covasna, pentru că nu există punct de lucru permanent pentru ISU. Ne-am sfătuit cu primarii din regiune, desigur și cu conducerea ISU și am hotărât că anul acesta începem proiectarea și sperăm că anul viitor putem finanța construirea unui punct de lucru și la Covasna”, a declarat joi, într-o conferință de presă, Tamás Sándor. 

Președintele Consiliului Județean Covasna a mai punctat și că la toamnă, patru tineri pompieri vor ieși de pe băncile școlii de la Boldești și a făcut un apel către alte persoane interesate să devină pompieri, să facă acest pas pentru că va fi nevoie de angajați la cele două puncte noi de lucru ale ISU Covasna. 

„Aș vrea să lansez tinerilor, mai ales din mediul rural din zona Baraoltului și zona Covasnei, invitația la înscriere la Școala de Pompieri de la Boldești. Până la 1 decembrie trebuie să întocmească dosarele, iar concursul va fi în ianuarie anul viitor”, a mai spus liderul CJ.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.