ACTUALITATE 27 aprilie 2020

Peste 90 de covăsneni declarați vindecați după ce au avut COVID-19

de Iulia Drăghici - Taraș | 1822 vizualizări

În ultimele 24 de ore nu a fost nicio internare al vreunui pacient COVID

Raportul zilnic al situației evoluției pandemiei de coronavirus din județul Covasna arată că de la începutul pandemiei și până în prezent, 91 de covăsneni au fost declarați vindecați după ce au avut COVID-19. Totodată, în rândul veștilor îmbucurătoare se arată și faptul că în ultimele 24 de ore nu au fost internate în unități spitalicești din județ persoane infectate cu virusul SARS-COV-2.  

„Potrivit datelor raportate de Direcția de Sănătate Publică Covasna, la nivelul județului situația este următoarea:

– de la începutul pandemiei și până în prezent au fost internate în unități spitalicești un număr de 61 de persoane infectate cu virusul COVID – 19;

– de la începutul pandemiei și până în prezent au fost vindecate 91 de persoane;

– în ultimele 24 de ore nu au fost internate în unități spitalicești persoane infectate cu virusul COVID-19;

– de la ultimul comunicat a fost externată din spital o persoană vindecată;

– numărul de teste realizate până în acest moment la nivelul județului Covasna este de 2620;

– în carantină instituționalizată se află un număr de 154 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a se depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus);

– alte 282 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Prefectura Covasna.

Bilanțul de luni, 27 aprilie, arată că la nivelul județului au fost confirmate 179 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 

„De la ultimul comunicat de presă, datorită faptului că au respectat recomandările autorităților și starea de sănătate le-a permis, 2 persoane au fost vindecate, un număr de 5 persoane au ieșit din carantină iar alte 43 de persoane au ieșit din autoizolare”, mai arată Prefectura. 

La nivel național, astăzi sunt 11.339 de cazuri, dintre care 303 noi. Totodată, de menționat este că dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.141 au fost declarate vindecate și externate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.