ACTUALITATE 6 decembrie 2017

Peste 840.000 de lei, amenzi pentru infracțiuni la regimul silvic

de Iulia Drăghici - Taraș | 637 vizualizări

În primele 10 luni ale acestui an, polițiștii au făcut peste 260 de acțiuni și controale și au descoperit 533 de fapte de natură contravențională

Polițiștii de la Biroul de Combatere a Delictelor silvice aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au identificat un bărbat de 40 de ani care a efectuat transport de material lemnos fără respectarea prevederilor legale.

În fapt, din verificări a reieșit că acesta a efectuat trei transporturi de material lemnos, folosind, pentru fiecare, același aviz de însoțire. Astfel, în urma celor constatate, polițiștii au dispus măsura sancționării cu amendă contravențională în cuantum de 8.000 de lei, precum și confiscarea a 6 mc de material lemnos provenit din săvârșirea faptelor ilicite.

Polițiștii acționează în permanență pentru prevenirea și combaterea faptelor prin care se încalcă regimul silvic. Astfel, în primele 10 luni ale acestui an, în urma celor peste 260 de acțiuni și controale, polițiștii covăsneni au descoperit 533 de fapte de natură contravențională, valoarea sancțiunilor aplicate pentru acestea fiind de peste 840.000 de lei. De asemenea, polițiștii au constatat și 244 de infracțiuni la regimul silvic.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție

Tolvaj- Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.