ACTUALITATE 15 septembrie 2021

Peste 50 de cazuri active de COVID-19 în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1374 vizualizări

Cele mai recente date puse la dispoziție de autoritățile covăsnene arată că numărul cazurilor active de COVID-19 era, la data de 13 septembrie, 53. Bilanțul de marți, 14 septembrie, a indicat faptul că alte șapte noi îmbolnăviri au fost depistate în ultimele 24 de ore. 

De la debutul pandemiei, la nivel județean s-au raportat 8.645 cazuri, iar incidența la nivel de județ este 0,23 – conform raportărilor transmise de către Institutul Național de Sănătate Publică.

La această oră, la nivelul județului, se înregistrează 53 cazuri active”, arată comunicatul de presă publicat de Prefectura Covasna marți, dar care la nivelul numărului de cazuri active conține date din raportările zilei precedente. 

DSP Covasna arată pe site-ul propriu că localitățile unde sunt înregistrate cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus sunt Bodoc (cu o incidență de 1,16 la mia de locuitori), Ozun (0,64), Brețcu (0,58), Sfântu Gheorghe (0,49), Dobârlău (0,44), Zagon (0,39), Cernat (0,25), Târgu Secuiesc (0,25), Bățani (0,21), Covasna (0,18), Vâlcele (0,18) și Întorsura Buzăului (0,11). 

Marți au fost înregistrate încă șapte noi îmbolnăviri la nivelul județului în urma testărilor din ultimele 24 de ore. 

La nivel național, în aceeași zi au fost raportate 3.929 de cazuri cu noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. 

Județul Covasna rămâne în continuare în rândul celor cu cele mai puține îmbolnăviri raportat la mia de locuitori. 

Oricum, Prefectura Covasna transmite în continuare o serie de recomandări printre care: purtatul măștii de protecție în spații publice închise, evitarea aglomerațiilor și respectarea regulilor de igienă. În plus, se pune accent pe importanța apelării cu încredere la specialiști, încă de la început, dacă se observă vreo problemă de sănătate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.