ACTUALITATE 2 iunie 2021

Peste 330 de sancțiuni aplicate de polițiștii de la rutieră săptămâna trecută

de Iulia Drăghici - Taraș | 905 vizualizări

Aproape jumătate dintre amenzi au fost date pentru viteză 

Săptămâna trecută, polițiștii covăsneni de la Serviciul Rutier au dat 339 de sancțiuni contravenționale, ca urmare a controalelor făcute cu scop de creștere a gradului de siguranță a circulației rutiere pe drumurile publice. Dintre amenzile date, 166 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză instituit pe sectorul de drum pe care se deplasau. Totodată, au fost reținute și 31 de permise de conducere, mai arată bilanțul IPJ Covasna. 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în perioada 24 – 30 mai 2021 au fost prezenți în teren executând activități pentru creșterea gradului de siguranță a circulației rutiere pe drumurile publice din județul Covasna.

În urma activităților efectuate 339 de sancțiuni contravenționale dintre care 166 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză instituit pe sectorul de drum pe care se deplasau.

Totodată, în urma neregulilor constatate polițiștii au reținut 31 de permise de conducere și au retras 23 de certificate de înmatriculare.

În continuare, polițiștii rutieri vor fi prezenți în trafic desfășurând activități pentru prevenirea producerii oricăror evenimente rutiere.

În acest context, solicităm tuturor participanților la trafic să manifeste o atenție sporită și o conduită preventivă în ceea ce privește circulația pe drumurile publice și să respecte cu strictețe prevederile normelor legale în vigoare”, se arată în comunicatul de presă trimis marţi de IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.