ACTUALITATE 26 februarie 2019

Peste 330 de PET-uri de bere, confiscate de polițiștii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1027 vizualizări

În data de 26.02.2019, polițiștii specializați din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Covasna, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale Brașov au desfășurat o acțiune pe linia verificării legalității transportului și comercializării de mărfuri și produse accizabile, precum și a produselor contrafăcute ori fără documente de proveniență.

În cadrul acestei acțiuni, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe a fost oprită pentru control o autoutilitară condusă de administratorul unei societăți comerciale din județ, care transporta produse alimentare și băuturi alcoolice. Procedându-se la verificarea documentelor justificative prezentate de administrator, s-a constatat că acesta transporta 336 PET-uri fiecare a câte 2,5 litri cu bere (840 litri) pentru care nu deținea documente.

În cauză a fost aplicată o sancțiune contravențională prevăzută și pedepsită de Legea 12/1990 în valoare de 10.000 lei și s-a dispus confiscarea celor 336 PET-uri fiecare a câte 2,5 litri cu bere  în valoare de 2.688 lei.

Sursa: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.