ACTUALITATE 21 februarie 2017

Peste 300 de câini adoptaţi în 2016 de la Câmpu Frumos

de Iulia Drăghici - Taraș | 784 vizualizări

Mai bine de jumătate din câinii aflați în adăpostul de la Câmpu Frumos au fost adoptați în 2016. Potrivit statisticii TEGA, administratorul adăpostului, anul trecut din cei 621 de câini capturaţi 319 și-au şi găsit un cămin. Alţi 18 câini capturaţi în Sfântu Gheorghe au fost revendicaţi de stăpâni.

În prezent, 156 de patrupezi mai sunt adăpostiţi la Câmpu Frumos şi vor rămâne acolo până când vor își vor găsi și ei stăpâni.

„La adăpostul de câini pot fi adăpostiți 140 de câini, iar în prezent sunt 156 câini (numărul include și puii). Având în vedere că în fiecare lună sunt adopții, captarea câinilor poate fi efectuată fără dificultăți”, transmit reprezentanţii TEGA, precizând de asemenea că „toți câinii care au trecut peste perioada de carantină, sunt sănătoși, vaccinați și microcipați pot fi adoptați”.

Cei care vor să adopte un câine din adăpostul de la Câmpu Frumos trebuie să aibă minim 18 ani. Procedura necesită doar completarea unor formulare, iar adopţia este gratuită, toate cheltuielile de microcipare, vaccinare şi sterilizare fiind suportate de TEGA S.A.

Pe Facebook există un grup, numit Menhely (www.facebook.com/groups/menhely), unde cei interesaţi de adopţie pot găsi mai multe informaţii.

În plus, sesizările privind câinii vagabonzi din Sfântu Gheorghe pot fi făcute la numărul de telefon 0769 065 095 sau la adresa de mail menhely_adapost@tega.ro.

Teme articol: caini Campu Frumos adoptie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.