ACTUALITATE 23 decembrie 2019

Peste 2.500 de iubitori de dans, la Serbarea de Crăciun „Love to Dance”

de Daniela Luca | 3072 vizualizări

Evenimentul de la Arena Sepsi a avut un scop caritabil 

Copiii și tinerii de la Cercul de Dans Modern au avut în acest an o Serbare de Crăciun de neuitat. Pe lângă faptul că cei 350 de dansatori s-au simțit adevărate vedete pe scena de la Arena Sepsi, în cadrul evenimentului de vineri, 20 decembrie, s-a reușit colectarea a peste 500 de pachete cu bunătăți. Unele dintre ele deja au ajuns la familiile nevoiașe, iar restul vor fi livrate după sărbători. 

Conform organizatorilor, evenimentul ajuns anul acesta la ediția a șasea, a fost un adevărat succes. Sute de oameni au venit să-i admire pe dansatorii covăsneni de la Asociația „Love to Dance”, renumiți pentru rezultatele obținute la concursurile internaționale. 

Serbarea de Crăciun a fost ca și în ultimii ani, un prilej de a strânge donații pentru cei lipsiți de bucurii. O parte din cadourile strânse au ajuns deja la familii nevoiașe din localitățile din apropierea reședinței de județ. Celelalte pachete vor fi împărțite în ianuarie, spune coordonatoarea Cercului de Dans Modern, Molnár Enikő.

„Au fost în jur de 2.500-3.000 de oameni în total. S-au strâns peste 500 de pachete. A fost foarte, foarte frumos. Toată lumea a fost mulțumită. Copiii au fost foarte fericiți pentru că au simțit că este un show. Pentru mine asta a și fost ideea, să simtă că ei sunt în prim plan, în centrul atenției. Acest lucru a fost posibil și datorită luminilor și a sonorizării. (...) Am fost deja la trei familii ca să împărțim pachetele, la Bixad, la Malnaș și Tușnad. Avem multe adrese și mergem în satele de lângă Sfântu Gheorghe. Pentru noi este foarte important ca darurile să ajungă la familii. Unde vom putea, vom ajunge înainte de Crăciun și unde nu, acolo mergem în ianuarie. Uneori oamenii se bucură mai mult dacă mergi la ei după sărbători”, ne-a spus Molnár Enikő. 

Serbarea de la Arena Sepsi s-a încheiat cu o petrecere cu DJ pentru cei mici.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.