ACTUALITATE 12 septembrie 2020

Peste 140 de polițiști covăsneni vor fi prezenți luni în școli

de Daniela Luca | 1424 vizualizări

Oamenii legii vor asigura ordinea și siguranța publică

IPJ Covasna informează că luni, 14 septembrie, odată cu începutul noului an școlar, vor fi dispuse măsuri preventive pentru creșterea gradului de siguranță în scoli, precum și pe drumurile publice.

„Astfel luni 14 septembrie, în proximitatea tuturor unităților de învățământ de pe raza județului Covasna vor fi prezenți polițiști, jandarmi și polițiști locali care vor asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Pe raza județului Covasna, 143 de polițiști vor asigura ordinea și siguranța publică la unitățile de învățământ pentru începerea anului școlar.

La nivelul județului Covasna, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna și reprezentanții polițiilor locale, au fost dispuse măsuri astfel încât în data de 14 septembrie la toate unitățile de învățământ de pe raza județului va fi prezent cel puțin un polițist, jandarm sau polițist local.

Totodată, în anticiparea creșterii valorilor de trafic și producerii unor eventuale aglomerări pe drumurile publice, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe teren pentru fluidizarea traficului și prevenirea evenimentelor rutiere negative.

De asemenea, în perioada premergătoare începerii anului școlar, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni de verificare a vehiculelor destinate transportului de elevi, în vederea creșterii siguranței rutiere.

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna le urează tuturor elevilor succes în noul an școlar și îi asigură de întreaga noastră disponibilitate și sprijin”, a transmit într-un comunicat de presă IPJ Covasna.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.