ACTUALITATE 12 noiembrie 2018

Peste 1,2 milioane de lei, redistribuiți de Primăria Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 498 vizualizări

Rectificarea bugetară a fost aprobată în cea mai recentă ședință de CL

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a aprobat în ședința extraordinară de vineri,  9 noiembrie a.c., rectificarea bugetului general pe anul 2018. O mare parte din suma de peste 1,2 milioane de lei va merge la întreținerea unităților de învățământ, la Sepsi Rekreativ S.A., dar și la susținerea parohiilor.

Din suma de peste 1,2 milioane de lei pe care o are la dispoziție administrația publică locală din reședința de județ, bani din venituri proprii, de exemplu din cota defalcată din impozitul pe venit sau din venituri din valorificarea unor bunuri, aproximativ 1 milion de lei va acoperi secțiunea de funcționare, iar cei peste 200.000 de lei vor fi încadrați pentru secțiunea de dezvoltare.

 „Bugetul general al municipiului Sfântu Gheorghe se modifică cu 1.280.000 lei care se realizează din venituri proprii. Acestea se repartizează în felul următor: 246.940 lei pentru întreținerea unităților de învățământ, 83.000 lei un program pentru copii, precum și acoperirea scenei principale temporar, 200.000  lei pentru creșterea capitalului social al Sepsi Rekreativ. De asemenea, 200.000 lei pentru susținerea parohiilor, de asemenea o sumă de 173.000 de mii pentru servicii de salubrizare și o sumă pentru programe silvice, 216.000 la asociația Vádon. De asemenea, o rectificare negativă de -16.000 lei între capitolul de investiții și cheltuieli pentru personal”, a explicat, în cadrul ședinței de Consiliu Local de vineri, viceprimarul Sztakics Éva-Judit.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate de voturi de consilieri.

Bugetul inițial al municipiului Sfântu Gheorghe, votat la începutul acestui an, a fost de aproape 106 milioane de lei.

Daniela Luca

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.