ACTUALITATE 19 septembrie 2017

Persoane cercetate pentru agresiune şi ameninţări

de Observatorul de Covasna | 1076 vizualizări

În data de 16.09.2017, Poliţia Mun. Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112, despre faptul un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost agresat fizic, fiind transportat la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din mun. Sfântu Gheorghe.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilt că acesta a fost agresat cu o zi înainte de către prietenul fiicei sale, în urma agresiunii având fractură la nivelul mandibulei.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Altercaţie la Tg. Secuiesc

În data de 16.09.2017, în jurul orei 07:29, Pol. mun. Tg. Secuiesc a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112,  de către o persoană în vărstă  de 22 ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe str. Szocs Jozsef, din mun. Tg. Secuiesc, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi în urma unei altercaţii spontane a fost ameninţat cu briceagul de către un bărbat de 30 ani.

În cauză s-a întocmit proces-verbal de consemnare a plângerii orale pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Compartimentului Proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Agresiune la Valea Crişului

În data de 17.09.2017, ora 16:19, lucrătorii P. P. Valea Crişului au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112, despre faptul că în localitatea Valea Crişului a fost agresată un tânăr în vârstă de 20 ani.

În urma deplasării la faţa locului organele de poliţie din cadrul P.P. Valea Crişului şi P.P. Arcuş, au constatat faptul că cel în cauză, încercând să medieze un conflict izbucnit între mai multe persoane, a fost agresat de un consătean.

Persoana lovită a fost transportată la Spitalul Judeţean Sf. Gheorghe pentru a primi îngrijiri de specialitate, nefiind necesară internarea acesteia.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.