ACTUALITATE 26 iulie 2021

Persoană plecată voluntar de la domiciliu găsită de polițiști

de Iulia Drăghici - Taraș | 1414 vizualizări

În ziua de 25 iulie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe, despre faptul că mama acestuia în vârstă de 55 ani, a plecat în data de 24 iulie 2021 de la domiciliu și nu a mai revenit.

Acesta a relatat faptul că mama sa are telefonul mobil asupra ei și răspunde la telefon, dar nu poate oferi informații precise cu privire la locația sa.

Polițiștii cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe - Biroul de Investigații Criminale au apelat persoana în cauză și i-au cerut date cu privire la zona în care se află respectiv puncte de reper, clădiri, indicatoare/marcaje rutiere, borne kilometrice, pentru a stabili locația aproximativă.

Întrucât femeia nu a putut oferi informații care să conducă la găsirea acesteia, a fost rugată să apeleze S.N.U.A.U. 112 pentru a fi localizată, iar în urma apelului, polițiștilor  le-a fost oferit un areal în care persoana se află.

Polițiștii au reluat convorbirea cu persoana plecată voluntar, aceasta relatând faptul că s-a așezat la umbra unui copac întrucât se simțea foarte slăbită.

Pe fundalul convorbirii, polițiștii au auzit sunete care sugerau un trafic intens, fapt care a condus la supoziția că femeia se află pe marginea unui drum frecvent circulat de autovehicule.

Polițiștii s-au deplasat inițial pe tronsonul de drum cuprins între localitățile Sfântu Gheorghe – Chichiș - DN12, fără a identifica persoana în cauză.

În cursul convorbirii, pe fundal, polițistul care vorbea cu persoana în cauză a distins un sunet produs de un grup de motociclete.

În timpul deplasării prin localitatea Moacșa pe lângă autospeciala poliției a trecut un grup de motocicliști, care au oprit pe partea carosabilă, la ieșirea din localitate.

Polițiștii au luat legătura cu motocicliștii, întrebându-i din ce direcție se deplasează și dacă au observat pe marginea drumului o persoană de sex feminin.

Unul dintre motocicliști a relatat că a observat o persoană de sex feminin, pe partea stângă a carosabilului, undeva pe câmp, însă nu a putut preciza o locație aproximativă.

În continuare, polițiștii s-au deplasat pe tronsonul de drum cuprins între localitățile Moacșa și Ozun și au identificat-o pe femeie, în apropierea unei trecerei la nivel cu calea ferată, lângă un copac de pe marginea drumului, fiind slăbită fizic.  

Femeia a relatat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni, nu a solicitat asistență medicală și a fost condusă de către polițiști la domiciliul acesteia.

Sursa: Comunicat de presă IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.