ACTUALITATE 24 aprilie 2018

FOTO/VIDEO Percheziții în județ, la persoane bănuite de contrabandă

de Iulia Drăghici - Taraș | 488 vizualizări

Polițiștii au confiscat sâmbătă 7.000 fire de țigarete și aproape 100 litri de alcool 

Sâmbătă, 21 aprilie a.c., polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Covasna au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza județului Covasna, la persoane bănuite de comiterea de fapte prin care se încalcă regimul deținerii și comercializării produselor accizabile.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și confiscate 7.000 fire de țigarete și 600 gr de tutun nemarcat, precum și 93,5 litri acool etilic, nemarcat. De asemenea, a fost indisponibilizată prin sigilare și o instalație de distilare artizanală a alcoolului.

Șase persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Covasna pentru audieri, iar față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 72 de ani s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, pentru a se stabili întreaga activitate infracțională a celor în cauză.

Totodată, oamenii legii le recomandă cetățenilor să achiziționeze produse din tutun și alcool numai de la uniăți comerciale autorizate, mai ales pentru că cele provenind din activități de contrabandă pot fi priculoase pentru sănătate.

COMPARTIMENTUL DE COMUNICARE AL IPJ COVASNA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.