ACTUALITATE 5 ianuarie 2021

Percheziții într-un dosar 4 în 1, la Vâlcele

de Iulia Drăghici - Taraș | 1148 vizualizări

Sunt vizate: contrabanda cu țigări, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, tăierea fără drept de arbori și furt de material lemnos

Un bărbat în vârstă de 44 ani din Vâlcele este cercetat de polițiștii covăsneni pentru contrabandă, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, tăierea fără drept de arbori și furt de material lemnos.

La data de 30.12.2020, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vâlcele, au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 44 ani comercializează produse alcoolice, țigarete de contrabandă netimbrate și produse pirotehnice (petarde și artificii).

În urma sesizării, la data de 31.12.2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sfântu Gheorghe au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și au ridicat în vederea continuării cercetărilor  530 de petarde  și 739 de țigarete.

De asemnea în cursul perchezițiilor a fost identificată o cantitate de material lemnos despre care polițiștii bănuiesc că ar fi fost sustras de pe o pășune împădurită aparținând Primăriei Comunei Vâlcele.

Materialul a fost predat în custodia unui ocol silvic.

În cadrul perchezitiei a fost folosit și un câine de cautare si detectare tutun.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: contrabandă, orice operațiuni cu articole pirotehnce efectuate fără drept, deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile, tăierea fără drept de arbori și furt de material lemnos tăiat ilegal.

Sursa: Comunicat de presă IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.