ACTUALITATE 13 decembrie 2018

Percheziții Covasna: s-au confiscat peste 3.000 de litri de alcool și bunuri de 120.000 de lei

de Iulia Drăghici - Taraș | 1477 vizualizări

Polițiștii din Covasna au ridicat peste 3.000 de litri de alcool, înscrisuri și bunuri în valoare de 120.000 de lei, în urma a trei percheziții la domiciliul unei persoane fizice și sediile a două societăți comerciale. Acțiunea, desfășurată la data de 9 decembrie 2018, a fost realizată de polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna. 

În urma acestor activități polițiștii au descoperit și ridicat 3.210 litri de substanță lichidă incoloră, cu emanație specifică de alcool, în recipiente fără banderole fiscale sau etichete, precum și mai multe înscrisuri și bunuri în valoare totală de aproximativ 120.000 lei.

În cauză cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Covasna sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, faptă prevăzută de art. 452 al.1, lit. h) din Legea 227/2015, modificată.

COMPARTIMENTUL DE COMUNICARE AL IPJ COVASNA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.