ACTUALITATE 6 martie 2018

Patinoarul mobil din centru se închide

de Iulia Drăghici - Taraș | 551 vizualizări

Rămâne însă valabilă alternativa patinoarului acoperit de lângă Sepsi Arena

Patinoarul mobil din centrul orașului Sfântu Gheorghe se închide din cauza condițiilor meteo, anunță administratorii acestuia.

Dragi patinatori! Din cauza vremii nefavorabile, se închide patinoarul mobil situat pe Piața Libertății. Vă așteptăm la patinoarul de lângă Arena Sepsi miercuri și vineri între orele 19.30 și 21.30, iar în weekend între orele 11.00 - 13.00 și 19.00 - 21.00. Prețul biletelor de intrare este de 6 lei pentru copii, elevi și pensionari, 9 lei pentru adulți, închirierea patinelor este de 10 lei”, transmite Sepsi Rekreativ prin intermediul Facebook.

Patinoarul din centru a funcționat încă din Ajunul Crăciunului.

Pe de altă parte, patinoarul mobil acoperit din Sfântu Gheorghe a devenit accesibil publicului larg miercuri, 28 februarie. Construcția de lângă Arena Sepsi a fost finanțată de Fundaţia Mens Sana din Miercurea Ciuc pentru „Academia de hochei pe gheaţă din ţinutul secuiesc”, cu sprijinul Guvernului Ungariei. Acesta are 1800 de metri pătraţi, respectiv 60 lungime şi 30 lăţime, este acoperit cu un balon presostatic şi va fi folosit atât pentru antrenamente, cât şi pentru competiţii sportive.

Foto: Vargyasi Levente

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.