ACTUALITATE 25 martie 2010

Părerea mea...

de Covasna Media | 438 vizualizări

Ultima perioadă a fost dominată în mare parte de proteste și nemulţumiri din toate sectoarele de activitate. Profesori, funcţionari publici, medici, toţi sunt nemulţumiţi de salariile mici și de felul cum evoluează lucrurile în ţară și își cer drepturile prin mitinguri în toată ţara. Dacă sunt justificate revendicările lor, cei mai mulţi oameni cred că da, și nu se sfiesc să o spună...

26mar2010-vox-orban_bara_gaborOrban Bara Gabor, 58 de ani

Guvernul acesta altceva n-a făcut decât să strice tot ce era bun. Ce au făcut alte guverne, care cât de cât au încercat şi au realizat o treabă, Guvernul acesta face numai tâmpenii. În fiecare dimineaţă, premierul vine şi dezminte ştirile… E şi normal să se protesteze, deja cuţitul a ajuns la os! Eu mă mir că n-a ieşit încă toată lumea în stradă! Sunt un om bătrân, dar ce se întâmplă în zilele astea, încă n-am mai văzut.

.

26mar2010-vox-nagy_andreiNagy Andrei, 72 de ani

Sigur că au dreptate protestatarii - au salarii mici şi probleme. Uitaţi-vă şi la pensii acum – s-a mărit vârsta de pensionare la 65 de ani pentru bărbaţi şi 60 la femei. E foarte greu, toată lumea are probleme, de asta sunt protestele.

.

.

.

26mar2010-vox-cseka_katalinCseke Katalin, 55 de ani

Sigur că au dreptate, la salariile mici pe care le au!

.

.

.

.

26mar2010-vox-peterfi_csabaPeterfi Csaba, 42 de ani

Sigur că au dreptate oamenii, dar dacă nu sunt bani… cine să le dea? Cred că degeaba ies în stradă! Sigur că statul ar trebui să facă ceva, că noi ceilalţi nu putem face nimic.

.

.

.

26mar2010-vox-sichi_virgilŞichi Virgil, 61 de ani

Fiecare munceşte pentru existenţă, normal că protestează. Şi vârsta de pensionare la 65 de ani nu e bine - vor să angajeze tineri ca să-i prostească. Nu văd să se încheie bine anul acesta, nu mai e speranţă de nimic şi minciuna nu mai are loc nicăieri. Eu am intrat în pensie cu 600 de lei şi am întreţinerea de 300, unde ajungem aşa…?

.

M. Carol

Din 700 de lei nu ai cum să trăieşti, aşa că 200% e justificat protestul. Viaţa în administraţie e foarte nasoală, oamenii se dau afară, dar munca rămâne. Să protesteze, că dacă nu cer, nu primesc nimic.

Marieta S. - 40 de ani

Da, sigur că au dreptate şi sunt justiticate protestele. În zilele noastre, totul merge prost şi sperăm să fie mai bine, aşa că, zic eu, bine fac.

Primar_la_Hetea (comentariu postat pe site-ul www.covasnamedia.ro)

Oamenii ăştia au lucrat vreodată la privat? Să încerce să lucreze 10-12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână, fără bonuri, cu întârzieri la plata salariilor, fără prime, sporuri şi al 13-lea salariu şi ameninţaţi în fiecare zi că vor fi daţi afară.

Gigi (comentariu postat pe site-ul www.covasnamedia.ro)

Nu am nimic cu bugetarii, dar mi se pare oarecum straniu că profesorii plâng pentru salariul nr. 13. Credeţi că în sectorul privat primeşte cineva salariul 13? Pe lângă vacanţele ultra lungi şi normele de lucru reduse faţă de cei care lucrează 8 ore/zi cred că totuşi exagerează. Oricum, inegalităţile sociale sunt foarte mari în România, iar foarte mulţi nu au niciun sprijin, nici sindicat nici nimic care să le apere drepturile. Să se gândească şi la aceste persoane, care până la urmă contribuie la buget de unde îşi iau ei salariile.

Szabo Maria

Fiecare trebuie să-şi apere drepturile. Fiecare cum poate. Protestele sunt justificate, atâta vreme cât sus, la Guvern, există atâtea salarii mari!

Pentru propuneri, idei, sugestii, ne puteţi contacta pe adresa de mail observatorulcv@gmail.com sau pe www.covasnamedia.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
K, 13 octombrie 2010
nu crezi "primar la hetea" ca se poate lucra si in privat ?priveste ce se intampla in sanatate si o sa-mi dai dreptate. cel care este bazat pe meseria lui va pleca foarte repede afara.multe ..foarte citeste integral
florin, 27 martie 2010
lucreaza mai mult de 8 ore in vacanta de vara? 3 luni? :))
MIHAI, 27 martie 2010
Nu vorbesc de cei care lucreaza,sunt foarte multi care prea putin.In privinta profesorilor sunt unii care nu preda corect lectiile,nu explica destul de bine si din cauza lor copii spun ca:daca citeste integral
omg, 26 martie 2010
Totusi,cred ca un profesor lucreaza mai mult de 8 ore pe zi..
MIHAI, 26 martie 2010
atata timp cat pentru a putea plati un impozit sunt plimbat la 2 birouri si de o singura broblema se ocupa 3 persoane nici nu merita alta soarta decat somajul.umde scrie ca numai de la particulari(pe citeste integral
arpi, 26 martie 2010
Ca popor ne meritam soarta ( cind sint alegeri nu ne intereseaza sa participam si nu votam cu cine trebuie ) bugetari nu stiu cum se lucreaza la un patron.
gigi, 26 martie 2010
Omului intradevar i se deschide briceagul in buzunar cand aude ce salarii au unii functionari, iar celorlalti li se spune ca nu sunt bani. Normal ca nu sunt ca unii iau exagerat de multi. Dar asta a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.