ACTUALITATE 12 mai 2021

Parada motocicliștilor revine la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1142 vizualizări

Acțiunea „Atenție la motocicliști” revine sâmbătă, 15 mai, începând cu ora 10:30, la Sfântu Gheorghe, cu a V-a ediție. Va fi un eveniment mai special decât până acum, spun organizatorii de la asociația Free Adventurer Bikers, pentru că are loc în condiții de pandemie, cu reguli pe măsură. Totuși, unul dintre cele mai așteptate momente, parada motocicliștilor, nu va lipsi din program. 

Începând cu ora 10:30, cei interesați vor putea să admire, în parcarea din centrul orașului, din fața fostului hotel Bodoc, bijuteriile pe două sau mai multe roți, însă cu stricta respectare a măsurilor de protecție împotriva COVID, subliniază organizatorii, care punctează că va exista un punct de măsurare a temperaturii și vor fi puse la dispoziția participanților soluții dezinfectante. 

Parada, pe traseul centru – Sepsi Arena, va începe la ora 12:00, dar adunarea în parcarea fostului hotel Bodoc va fi de la 10:30. Toți participanții vor fi organizați în grupuri de câte trei motociclete și 6 oameni. 

Rugăm toți participanții să respecte regulile de circulație în timpul paradei (și nu numai ...) și să circule în mod civilizat, astfel încât să putem organiza parada și în viitor.

Având în vedere situația epidemiologică actuală, împreună cu sprijinul autorităților, vom lua toate măsurile împotriva răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, astfel încât campania să se încheie cu succes și fără probleme”, se mai arată în anunțul evenimentului. 

Participarea la paradă se face cu înscrierea în prealabil, pe un formular pus la dispoziție de coordonatori marți seara pe grupul de Facebook „Free Adventurer Bikers”. 

Numărul maxim admis este de 100 de participanți, înscrierile se vor face în cadrul unui formular Google, al cărui link va fi postat la data de 11.05.2021 (marți) orele 21:00 pentru egalitate de șanse. Principiul participării este „primul venit, primul servit””, informează organizatorii. 

Evenimentul este organizat încă din 2016 cu scopul de a atrage atenția tuturor participanților la trafic asupra faptului că și motocicliștii sunt prezenți pe drumurile publice, că oferă și că, la rândul lor, vor să primească respect. „ATENŢIE LA MOTOCICLIŞTI PE DRUMURI PUBLICE, DEOARECE ŞI EI SUNT PARTICIPANŢI LA TRAFIC, SĂ FIM ATENŢI UNUL LA ALTUL” – transmit, de fiecare dată, organizatorii. 

În cadrul ediției a V-a, motocicliștii covăsneni continuă strângerea de fonduri, începută în septembrie anul trecut în cadrul evenimentului „Cea mai frumoasă zi”, organizat alături de Casa Irisz, pentru achiziționarea unui leagăn special pentru copii în scaun rulant, care să fie folosit într-unul dintre locurile de joacă din Sfântu Gheorghe. Până în prezent s-au strâns 5.000 de lei, dar mai sunt necesari încă 11.000 de lei pentru a atinge ținta. 

Astfel, cei care vor să contribuie la acest gest special, vor putea dona și sâmbătă, în cadrul evenimentului „Atenție la motocicliști”. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.