ACTUALITATE 12 iulie 2016

Pâine, fotbal și concert Iris la Zilele Sepsi OSK şi Diószegi

de Iulia Drăghici - Taraș | 511 vizualizări

Ediţia a II-a a Zilelor Sepsi OSK şi Diószegi va fi organizată anul acesta în perioada 5–7 august, în spatele Stadionului din cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe. Evenimentul va aduce atât concerte, cât şi concursuri între brutari, demostraţii de zumba şi de fotbal. Deschiderea oficială a evenimentului va fi vineri 5 august, de la ora 17. Cap de afiş este formaţia IRIS, care va concerta sâmbătă, 6 august, de la ora 19,30. Sărbătoarea se va încheia duminică, cu un foc de artificii.

„Am pus „Zilele Sepsi OSK şi Diószegi” la începutul lunii august pentru că anul trecut, când am organizat în 13–15 septembrie, a fost vreme ploioasă. Chiar dacă foarte mulţi o să fie plecaţi în concediu în august, ne-am gândit că e mai bine să avem timp frumos, iar cei care vor fi alături de noi să se poată bucura de cele trei zile de repaus cu vreme bună”, a spus patronul brutăriei şi patronul Sepsi OSK, principalul organizator al evenimentului, Diószegi László.

Intrarea se va face pe bază de bilet, iar acesta va costa 10 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copiii sub 14 ani. Potrivit lui Diószegi László, toţi banii obţinuţi din biletele de intrare vor reveni echipei de fotbal.

Prima ediţie a fost organizată anul trecut şi atunci s-au vândut aproximativ 7.500 de bilete.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.