ACTUALITATE 5 decembrie 2019

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sfântu Gheorghe caută tineri voluntari

de Agerpres | 1179 vizualizări

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sfântu Gheorghe, care va avea loc în perioada 13-24 decembrie, caută tineri voluntari dispuşi să se implice în desfăşurarea evenimentelor.

„Multe evenimente sunt organizate la Sfântu Gheorghe cu ajutorul echipelor de voluntari, iar elevii şi tinerii sunt invitaţi la Târgul de Crăciun pentru a contribui la desfăşurarea fără probleme a evenimentului de 12 zile. E nevoie de voluntari în zona scenei, dar şi pentru a lua parte la organizarea şi comunicarea evenimentului”, se menţionează într-o postare pe pagina de socializare a Primăriei Sfântu Gheorghe.

Tinerii interesaţi trebuie să completeze formularul publicat pe site şi să se înregistreze online până pe data de 6 decembrie.

„În Sfântu Gheorghe, anul 2019 este Anul Elevilor, astfel că municipalitatea acordă şi mai multă atenţie acestora, iar toate vârstele vor găsi ceva de făcut în Târgul de Crăciun. Dacă vă place să cântaţi, să spuneţi poezii sau poveşti, să desenaţi, să faceţi voluntariat sau să organizaţi, locul vostru este la Târgul de Crăciun de la Sfântu Gheorghe. În cadrul evenimentului aşteptăm cu nerăbdare să primim şi coruri sau grupuri de la grădiniţele şi şcolile din oraşul nostru pentru a interpreta muzică, poezie sau dansuri pe scena târgului, adecvate sărbătorilor de Crăciun. Termenul de înscriere a fost prelungit până pe 6 decembrie, astfel că vă invităm să depuneţi cererea de participare pentru clase sau coruri, dar şi individual sau în grupuri mici, la Biroul de Imagine al Primăriei”, mai menţionează reprezentanţii instituţiei.

Pentru prima dată, în acest an Primăria Sfântu Gheorghe va „anima” clădirea Teatrului „Tamási Áron” cu desene pentru copii.

„Cu acest eveniment extraordinar, care aduce la viaţă desenele copiilor pe faţada teatrului, dorim să oferim publicului o experienţă inedită în Piaţa Centrală a oraşului nostru (...) Aşteptăm desenele copiilor cu temă de iarnă, de sărbători (...), acestea urmând să fie proiectate pe clădirea teatrului. Recompensăm cele mai inedite desene. Scopul nostru este ca elevii şi copiii să încânte publicul cu cât mai multe desene de Crăciun, evenimentul special urmând să aibă loc în zilele de 20 şi 21 decembrie, lucrările fiind proiectate zilnic între orele 17,30 şi 21. Puteţi depune desenele până pe 13 decembrie”, se mai arată pe pagina Primăriei.

Autorităţile vor ca târgul din acest an să fie „eco”, prin urmare vor interzice folosirea paharelor, farfuriilor şi tacâmurilor din plastic.

„Deoarece ne străduim să fim mai responsabili cu mediul înconjurător în toate domeniile, din acest an încurajăm locuitorii să sărbătorească Crăciunul în acest spirit. Jucăriile din plastic pentru copii au un înlocuitor excelent în jucăriile din lemn sau croşetate, iar de pe mesele festive nu vor lipsi prăjiturile aromate, marmelada de casă, brânza sau mezelurile afumate. La târg, puteţi alege dintre produse din piele, vase ceramice, ornamente şi cărţi, în timp ce degustaţi băuturi calde delicioase din căni reciclabile şi gustaţi produsele voastre preferate de sărbători în farfurii fără plastic”, se mai arată în postare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.