ACTUALITATE 18 august 2016

Organizatorii Caravanei NexT Film, sancţionaţi la Sfântu Gheorghe din cauza iluminatului public

de Iulia Drăghici - Taraș | 722 vizualizări

Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe au fost sesizate de locuitorii municipiului că săptămâna trecută iluminatul public nu a funcţionat potrivit intervalelor de timp stabilite. Potrivit unui comunicat de presă, Primăria îi face responsabili de acest lucru pe organizatorii Caravanei NexT Film, care vor suporta şi plata contravalorii costului.

„Locuitori responsabili ai orașului Sfântu Gheorghe au raportat că la începutul acestei săptămâni iluminarea publică a funcționat chiar și în afara intervalelor de timp prevăzute. Este vorba despre un singur caz, și pe această cale, dorim să vă mulțumim pentru notificările primite. La sfârșitul săptămânii, pe data de 13 și 14 august, Caravana NexT Film s-a oprit din turul național, în piața centrală a municipiului Sfântu Gheorghe. Organizatorii au solicitat asistență tehnică din partea administrației locale, apoi, la sfârșitul evenimentului nu și-au îndeplinit obligația privind reglementarea alimentării cu energie electrică. Din moment ce responsabilitatea este suportată de organizatorii Caravanei NexT Film, administrația locală îi obligă la plata contravalorii costurilor. Problema a fost remediată, iar pe viitor înștiințările locuitorilor cu privire la problemele orașului sunt în continuare bine-venite”, arată un comunicat de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe.

Caravana NexT Film a adus la Sfântu Gheorghe, sâmbăta şi duminica trecută, o serie de scurtmetraje românești selecționate în competiția de anul acesta a Festivalului de film NexT de la București. Evenimentul a fost adus la Sfântu Gheorghe de către Compartimentul de Tineret al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret (DJST) Covasna.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
aaa, 19 august 2016
Dacă aduceau filmulete ungurești, oare mai comenta cineva? Până la urmă, ce s-a întâmplat?
R, 19 august 2016
nu prea se intelege nimic din articol. de fapt au fost 2 probleme? ca a fost oprit noaptea pentru proiectie si ca a fost pornit ziua? ce o sa plateasca NexT? ce s-a consumat ziua sau citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.