ACTUALITATE 17 octombrie 2019

Organizarea concursurilor de admitere în școlile de agenți de poliție

de Covasna Media | 2253 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna vă informează că, până la data de 15 noiembrie 2019 au loc înscrierile pentru participarea la concursurile de admitere în școlile de agenți de poliție.

Puteți candida pe cele 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru rromi și 10 pentru alte minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și pe 162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Astfel, până la data de 15 noiembrie 2019, toți cei interesați pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

Pentru cei care au reședință sau domiciliul pe raza județului Covasna, înscrierile se fac la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna din mun. Sfântu Gheorghe, str. Korosi Csoma Sandor, nr. 16, jud. Covasna, de luni până vineri în intervalul orar 9:00 - 14:30

Informații despre condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție găsiți pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, accesând linkul https://cv.politiaromana.ro/ro/, secțiunea ”Carieră”.

Relații suplimentare pot fi obținute și telefonic de la Inspectoratul de Poliție Județean Covasna- Serviciul Resurse Umane, nr. telefon 0267 307 400 - interior  21112 sau 20113, de luni până vineri în intervalul orar 9:00 - 14:30.

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.