ACTUALITATE 15 februarie 2019

Olandez cercetat de polițiștii covăsneni pentru conducere fără permis

de Iulia Drăghici - Taraș | 788 vizualizări

O depășire ilegală l-a pus pe străin în fața oamenilor legii

Un cetățean olandez este cercetat de polițiștii covăsneni pentru conducere fără permis. Șoferul unui autoturism înmatriculat în Belgia a fost oprit în trafic de polițiștii din Dalnic și Moacșa, care se aflau în serviciul de patrulare intercomunală, după ce a fost remarcat într-o depășire ilegală.

„La data de 08.02.2019, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Dalnic și Moacșa, aflându-se în serviciul de patrulare intercomunală, au observat că un autoturism înmatriculat în Belgia, care circula pe DN 11 din direcția Tg. Secuiesc spre Brașov, a efectuat manevra de depășire, încălcând marcajul dublu longitudinal continuu și totodată nerespectând indicatorul „Depășirea interzisă”. Autoturismul în cauză era condus de un cetățean olandez, care a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile olandeze.  

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză are dreptul de conducere suspendat în România, fiind cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe pe raza județului Bacău”, arată informarea de presă transmisă joi de IPJ Covasna.

Olandezul este acum cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat în România.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.