ACTUALITATE 22 noiembrie 2016

O singură contestație la concursul pentru directori de școli în județul Covasna

de Sever Ioan Miu | 1218 vizualizări

Doar o zi a mai rămas până când se mai pot depune contestații privind rezultatele concursului pentru directori și directori adjuncți de instituții de învățământ în județul Covasna. Până acum, după cum declară inspectorul școlar general Kiss Imre, conducătorul Inspectoratului Școlar Județean (IŞJ), s-a primit o singură contestație privind acest concurs.

„Rezultatele obținute în cele trei etape ale concursului au fost postate, urmează perioada de depunere a contestației. Având în vedere că se contestă doar proba de interviu și prezentarea planului managerial, a fost depusă până astăzi o singură contestație. Contestația se depune de către persoana care e în concurență cu cineva și nu a avut punctajul cel mai mare. În rest, în școlile în care a fost un singur candidat și a fost și admis, înseamnă că nu are de ce să conteste concursul. Avem o singură contestație și se pare că rămânem cu această singură contestație”, a precizat Kiss.

68 dintre cele 95 de cadre didactice din judeţul Covasna care au candidat pentru posturile de directori, respectiv directori adjuncţi, au promovat examenul, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar, citat de Agerpres.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gica, 22 noiembrie 2016
Asa elevi asa directori. Uitati va la Apor Peter. Directorii aia abia au promovat. La Ghelinta e circ. Madame se tine scai de scaun, la fel cumnatu care are vreo 5 functii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.