ACTUALITATE 21 mai 2017

O săptămână cu vreme instabilă. Meteorologii anunţă precipitaţii în fiecare zi

de Mediafax | 1812 vizualizări

Vremea va continua să fie schimbătoare şi pe parcursul săptămânii următoare, fiind aşteptate precipitaţii în fiecare zi, la începutul săptămânii acestea cuprinzând sud-estul teritoriului, miercuri extinzându-se în aproape toată ţara. În a doua parte a săptămânii vor fi în scădere, potrivit ANM.

Luni şi marţi va ploua în partea de sud-est a ţării, marţi fiind aşteptate averse, descărcări şi intensificări ale vântului şi în zona de vest şi la munte, în restul teritoriului vremea fiind bună, anunţă ANM. De miercuri, ploile se vor extinde în nord şi centru. Joi va ploua în centrul, sudul şi estul ţării.

„Prea bine nu va fi nici la sfârşitul săptămânii, când, din loc, în loc, vor mai fi ploi de vară asociate cu descărcări şi intensificări de vânt. Iar legat de temperaturi, până miercuri inclusiv, vor fi temperaturi apropiate de ceea ce ar trebui să fie în această perioadă, adică maxime cu prinse între 17 grade, în nordul litoralului şi 28 de grade, prin partea de vest şi sud-vest. În a doua parte a săptămânii, încep să scadă puţin valorile şi în unele zone să fie temperaturi puţin mai mici decât normal“, a declarat pentru MEDIAFAX Meda Andrei, meteorolog ANM.

Şi pe litoral vremea este instabilă, atât la sfârşitul acestei săptămâni, cât şi în perioada următoare, spun meteorologii.

 

 

Teme articol: vremea meteo
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cititor cod, 22 mai 2017
Se pare ca devine din ce in ce mai capricioasa vremea si devenim vulnerabili la fluctuatiile de temperatura. Cand e cald cand e frig.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.