ACTUALITATE 6 octombrie 2017

O nouă Licitație Civilă la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 440 vizualizări

Înscrieri, până în 16 octombrie, la Fundația Comunitară Covasna

A patra ediție a Licitației Civile din Sfântu Gheorghe revine în reședința județului Covasna în 27 octombrie. Asociațiile care vor finanțare din partea întreprinzătorilor pot să aplice până în 16 octombrie.

Fundația Comunitară Covasna (Háromszéki Közösségi Alapítvány) organizează Licitația Civilă pentru a patra oară la Sfântu Gheorghe, în data de 27 octombrie 2017.

„Licitația Civilă este un eveniment social care întărește relațiile între sfera civilă și întreprinzători. Oferă posibilități noi de finanțare pentru programele civile și mărește gradul de responsabilizare a întreprinzătorilor față de proiectele comunitare”, transmit organizatorii printr-un comunicat de presă.

În ceea ce privește organizarea evenimentului, aceeași sursă arată că fiecare proiect înscris va fi prezentat pe scurt, urmând ca apoi întreprinzătorii interesați să sprijine proiectul ales. Deși nu există limită superioară, organizatorii subliniază că licitația începe de la 50 de lei.

„Obiectivul licitației: primirea dreptului de sponsor principal în realizarea proiectului ales. Cel care va sprijini un proiect cu cea mai mare sumă, va câștigă statutul de sponsor principal, adică drepturi speciale în realizarea proiectului”, mai spun coordonatorii activității. .

Aplicațiile de proiect se vor trimite la Fundația Comunitare Covasna, la adresa de e-mail: hka@hka.ro, până la data de 16 octombrie 2017.

În cadrul Licitațiilor Civile de până acum organizate în Sfântu Gheorghe s-au strâns 31.100 lei în total pentru sprijinirea a nouă inițiative comunitare, iar la Târgu Secuiesc s-au adunat 27.500 lei pentru alte trei inițiative.

Informații suplimentare: telefon 0758 629919 sau e-mail: hka@hka.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.