ACTUALITATE 12 august 2021

O nouă „cascadă” de amenzi după o acțiune a polițiștilor rutieri covăsneni și brașoveni, pe DN11

de Iulia Drăghici - Taraș | 1410 vizualizări

După patru ore, valoarea sancțiunilor aplicate se ridica la aproape 27.000 de lei; aproape toate pentru viteză 

Polițiștii rutieri au fost miercuri din nou prezenți pe teren, într-o acțiune organizată pe DN11, pe raza județelor Covasna și Brașov. În câteva ore, valoarea amenzilor se ridica la aproape 27.000 de lei. Din 49 de sancțiuni, 45 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 

Miercuri, 11 august a.c., polițiștii covăsneni au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. 

Astfel, în intervalul orar 07.00-11.00, Serviciul Rutier Covasna împreună cu Serviciul Rutier Brașov au organizat o acțiune în sistem cascadă pe linia respectării regimului legal de viteză. Cu această ocazie lucrătorii de poliție rutieră și lucrătorii de ordine publică ce au calitatea de polițist rutier au aplicat, în urma abaterilor constatate, 49 sancțiuni contravenționale din care 45 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la suma de 26.905 de lei. 

Totodată a fost reținut și un permis de conducere”, se arată în comunicatul de presă trimis de IPJ Covasna. 

Polițiștii anunță și că activitățile pentru prevenirea accidentelor și combaterea încălcării prevederilor  legislației privind circulația pe drumurile publice continuă. Scopul acestora este reducerea numărului de victime din accidente rutiere produse pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor stupefiante și impunerea respectării legii. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.