ACTUALITATE 27 ianuarie 2016

O firmă din Sfântu Gheorghe păcălește grosolan oamenii

de Mirela Cara | 777 vizualizări

Protecţia Consumatorilor Covasna informează și avertizează totodată locuitorii din județ cu privire la o firmă din municipiul Sfântu Gheorghe în legătură cu care a fost făcută o reclamație de către o consumatoare din județul Sibiu.

În reclamație, femeia precizează că firma respectivă face prezentări de produse în diferite hoteluri, mințind consumatorii cu privire la adevărata valoare a produselor respective. Targetul reprezentanților companiei reclamate se compune din persoane naive, care sunt ademenite să cumpere produse cu adaosuri foarte mari.

„Clienții sunt sunaţi şi invitați să participe la prezentarea de produse. La prezentare, se aleg câteva persoane câștigătoare care au posibilitatea de a cumpăra produse la superofertă. De exemplu, la 3.500 de lei, au posibilitatea de a cumpăra oale tip Zepter a căror valoare declarată este de 8.000 de lei, aparat de masaj la 6.500 de lei, plită electrică la 3.000 de lei. Astfel, produsele în valoare toată de 17.500 de lei sunt vândute la o „super ofertă” de 3.500 de lei”, se arată în comunicatul transmis de CJPC Covasna, unde se precizează că reprezentanții firmei respective încasează un avans la locul de prezentare, iar contractul și predarea bunurilor se fac la domiciliul cumpărătorului care achită restul banilor.

„Având în vedere modul cum acționează aceste persoane, cât și faptul că grupul țintă sunt persoane în vârstă, rugăm consumatorii să fie vigilenți și să nu accepte asemenea oferte înșelătoare”, atrag atenția reprezentanții din județ ai Protecției Consumatorilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
minciuna, 29 ianuarie 2016
Nu este nimic adevărat. Directorul a fost prea terfelit în ziare și cu aceast comunicat vrea să mai șteargă din imaginea pătată....
un biciclist, 28 ianuarie 2016
Exact! asteptam numele excrocilor... OPC ar putea sa il comunice!
lili, 28 ianuarie 2016
Dati numele companiei, dati numele persoanei, de ce nu le dati?! Astia fac oferte inselatoarre si voi practic ii protejati?! Dati nume!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.