ACTUALITATE 5 mai 2014

O capodoperă piromuzicală [FOTO]

de Covasna Media | 1419 vizualizări

Finalul ediției din acest an a Zilelor Sfântu Gheorghe a fost unul grandios

Spectacolele de artificii au reprezentat în fiecare an punctul culminant și momentul cel mai așteptat al sărbătorii orașului. De câțiva ani, ele reușesc să fie mai mult decât atât, aducând la nivel artistic premiere extraordinare și dând șansa zecilor de mii de oameni care asistă la show să vadă creații originale, unice, memorabile.

Spectacolele piromuzicale „puse în scenă” de echipa Pyro Events Team – Fireworks Design, partener al Zilelor Sfântu Gheorghe, spun o poveste și însuflețesc de fiecare dată muzica special aleasă. Anul acesta povestea pirotehnică a însemnat grandoare, uneori grație, alteori forțe impresionante declanșate în doar câteva fracțiuni, un duel al sunetelor și luminilor. Mai mult decât atât, povestea s-a scris într-un sincron impecabil cu muzica live cântată de Havasi – artistul ales în acest an pentru a asigura coloana sonoră a artificiilor.

Spectacolele piromuzicale live sunt o raritate, încă, în România, sincronizarea dintre artiști trebuind să fie una perfectă. Pyro Events Team a reușit asta din nou la Sfântu Gheorghe, ridicând la un nou nivel standardele și așteptările pentru evenimentul de anul viitor.

„Ne bucurăm că la Sfântu Gheorghe am reușit și în acest an să creăm o pirocoregrafie originală, pusă excelent în valoarea de muzica lui Havasi și Endi – artiști deosebiți, alături de care cred că am realizat un spectacol de neuitat pentru toți ce prezenți. Promitem să revenim anul viitor la Sfântu Gheorghe cu un proiect și mai îndrăzneț, pentru că publicul de aici merită toate eforturile și ne-am obișnuit deja ca aici să se întâmple lucruri absolut ieșite din comun”, declară Mihai Bondria – reprezentant Pyro Events și „creatorul” piromuzicalului de duminică.

„Havasi s-a arătat încântat de sincronizarea fantastică a muzicii sale cu artificiile și a declarat că și-ar fi dorit să poată fi la rândul său spectator. Pot să vă spun că momentul în care a văzut înregistrarea l-a emoționat până aproape de lacrimi”, a completat Grubisics Levente, directorul festivalului.

• Spectacolul de artificii realizat de Pyro Events Fireworks Design, desfășurat la scena Autoliv a fost oferit comunității și în acest an de către firma ARCON.

• Pyro Events – Fireworks Design este una dintre cele mai prestigioase firme de pirotehnie din Europa Centrală și de Sud-Est cu spectacole numeroase la evenimente de anvergură atât în țară cât și în străinătate. Mihai Bondria – creatorul spectacolului de la Sfântu Gheorghe – a participat de curând ca membru al juriului la prestigiosul festival de artificii din Malta și se bucură de o recunoaștere deosebită la nivel internațional.

• Focul de artificii din acest an a durat 8 minute, a fost realizat prin sute de efecte pirotehnice și la el au asistat 30.000 de spectatori.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.