ACTUALITATE 6 aprilie 2014

O altfel de şcoală la Şugaş Băi

de Covasna Media | 236 vizualizări

perete catarare sugas bai aprilie 2014 - 2

De marţi, 8 aprilie, până vineri, 11 aprilie, în cadrul programului „Şcoala altfel”, administraţia locală din Sfântu Gheorghe oferă elevilor şansa de a încerca în mod gratuit distracţiile oferite de parcul de aventură construit în pădurea de la Şugaş Băi şi peretele artificial de escaladă. Scopul programului „Şcoala altfel” este implicarea elevilor şi profesorilor în activităţi care corespund sferei de interese a acestora, altele decât materiile obligatorii.

Vizitarea parcului de aventură se poate face doar cu programare prealabilă la numărul de telefon 0267316365. În zilele menţionate, firma Multi-Trans asigură transportul pentru toţi cei care vor să ajungă în Şugaş Băi. Plecarea va avea loc la ora 10 din staţia Parcul Elisabeta, iar întoarcerea la Sfântu Gheorghe la ora 13. Înscrierea pentru transport se face la numărul de telefon 0267351156.

Parcul de aventură şi peretele de escaladă din Şugaş Băi au fost realizate pe parcursul anului trecut. Peretele artificial are 12 metri înălţime şi 9 metri lăţime, iar suprafaţa căţărabilă este de 250 metri pătraţi. Cele 16 trasee sunt marcate în culori diferite şi au peste 450 de elemente de sprijin. Peretele poate fi încercat şi de începători.

Parcul de aventură conţine aproximativ 10 elemente de joc, având diferite grade de dificultate. Cei interesaţi sunt aşteptaţi în ambele locuri de specialişti bine pregătiţi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.