ACTUALITATE 16 februarie 2016

Nunți de aur și diamant sărbătorite în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 275 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va sărbători şi în acest an, în cadrul ediției cu numărul 25 a Zilelor Sfântu Gheorghe, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie (nunta de aur), respectiv 60 de ani de căsnicie (nunta de diamant).

„Cuplurile se pot prezenta prin telefon la numărul 0267316365 sau  0737433028, respectiv personal la sediul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe la biroul nr. 25 până la data de 1 aprilie, în fiecare zi lucrătoare între orele 8 şi 14”, informează un comunicat de presă al Primăriei.

Inițiativa se desfășoară de șapte ani, iar anul trecut 17 cupluri și-au sărbătorit nunțile de aur și 3 nunţile de diamant alături de autoritățile locale din Sfântu Gheorghe. „Pot să vă spun că este cel mai emoționant moment al Zilelor Sfântu Gheorghe. Este important pentru mine ca, de zilele orașului, să vă spun că vă apreciem, că apreciem loialitatea dumneavoastră față de oraș, față de valorile familiei și faptul că în această lume nebună, care se zbate într-o criză morală, dumneavoastră sunteți un exemplu pentru tineri”, a declarat primarul Antal Árpád la evenimentul de anul trecut.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.