ACTUALITATE 24 martie 2020

Numerele de telefon ale serviciului de ajutorare pentru persoanele vârstnice din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1410 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe a pus la dispoziția persoanelor vârstnice din municipiu un serviciu comunitar prin care pot cere sprijinul voluntarilor. Astfel, bătrânii din Sfântu Gheorghe au posibilitatea să aleagă, dintr-o listă cu produse de bază, acele alimente sau produse de igienă de care au nevoie. Acestea le vor fi livrate la domiciliu de către voluntari în cel mult 24 de ore de la solicitare. De asemenea, voluntarii pot prelua și livra medicamentele pe bază de rețetă.

Pentru a comanda produsele alimentare sau de igienă, persoanele vârstnice trebuie să sune la numărul  0783 017 987, de luni până vineri, între orele 9:00 și 15:00. Livrarea la domiciliu este gratuită. 

Produsele vor fi oferite contra cost, însă la preț redus pentru că programul este derulat în colaborare cu agenții economici din oraș.

Pentrru a comanda online, solicitanții trebuie să completeze un formular - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScf6CUdvZdTYbGDDFobw2_1El_wCRpKrZGGjt4PUs-Cb-1mZA/viewform

Pentru serviciul de preluare a medicamentelor pe bază de rețetă, persoanele peste 70 de ani, persoanele cu dizabilități sau persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu pot suna la numărul 0787 248 463, în zilele lucrătoare, între orele 12:00 și 18:00.

 În acțiunea care a început luni, 23 martie, sunt implicați aproximativ 30 de voluntari. Autoritățile precizează că aceștia „vor livra pachetele la domiciliul persoanelor în condiţii de siguranţă, fără a intra în contact cu acestea”.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.