ACTUALITATE 3 martie 2020

Nominalizările pentru Gala turismului covăsnean, deschise până în 10 martie

de Iulia Drăghici - Taraș | 1459 vizualizări

Cei mai buni din domeniu vor fi răsplătiți pentru activitatea desfășurată în 2019 

Pregătirile pentru a doua ediție a Galei Visit Covasna au început, anunță organizatorii. Până în 10 martie este deschisă posibilitatea de a realiza nominalizări pe site-ul www.gala.visitcovasna.com în cele 24 de categorii propuse de juriu, iar în  13 – 20 martie are loc votul public, online. Festivitatea de premiere va avea loc în 26 martie. 

„Actorii” din turismul covăsnean, antreprenori sau angajați, care prin activitatea derulată au adus un plus valoare acestui domeniu vor fi din nou chemați în față pentru a fi dați exemplu în cadrul Galei „Visit Covasna”, eveniment care ajunge în 26 martie la a doua ediție. 

Noutățile față de anul trecut sunt introducerea chestionarelor de autoevaluare, având în vedere că la prima ediție au contat votul publicului și părerea juriului, dar și introducerea a șase noi categorii: Inovație în turism, Food Truck, Cofetar, Evenimente Sportive, Evenimente Culturale și Evenimente Gastronomice. 

 „Domeniul turismului este foarte important pentru județul Covasna. (...) Această Gală are, din punctul meu de vedere, în primul rând un aspect motivațional pentru „actorii” din turism. Un chelner este motivat, să zicem, prin acele bacșișuri, dar în domeniul turismului nu sunt numai chelneri, ci sunt și mulți alții care nu se văd. Iar prin faptul că noi, prin această Gală, cu aceste diplome pe care le dăm îi facem să fie vizibili, înseamnă că este un lucru motivațional. În plus, prin gala efectivă creăm și posibilitatea de a se mai socializa în breaslă, pentru că altfel fiecare este ocupat cu părticica lui. Așa se mai creează niște legături de afaceri, niște colaborări”, a spus luni, în cadrul unei conferințe de presă, președintele CCI Covasna, Édler András György. 

„Am văzut în multe locuri diplomele de anul trecut în spații vizibile și am constatat că valoarea evenimentului a atins scopul nostru, pentru a sprijini, a le mulțumi și a-i impulsiona pe antreprenorii în turism de a lucra mai bine, pentru creșterea calității”, a explicat și vicepreședintele CCI Covasna, responsabil pe turism, László Endre. 

Detalii despre Gală vor fi făcute în perioada următoare, a spus și vicepreședintele CJ Covasna, Grüman Róbert. 

La prima ediție a Galei Visit Covasna au fost înscrise și votate 140 de nominalizări în 18 categorii: marketing turistic online, evenimente turistice, centre de echitaţie şi turism ecvestru, atelierele meşteşugăreşti, agenţii de turism, ghizi de turism, chelner, barman/barista, bucătar, fast food, restaurant clasic, camping, motel sau tabără, cameră sau apartament de închiriat, pensiune din zonă rurală, pensiune în zonă urbană, cazare în castele şi conace, hoteluri de 1-2 stele şi hoteluri de 3-4 stele. Festivitatea de premiere a avut loc în 21 martie. 

Gala Visit Covasna este un eveniment organizat de Consiliul Județean Covasna, Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna și Camera de Comerț și Industrie Covasna. 

Detaliile sunt disponibile pe www.gala.visitcovasna.com

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.