ACTUALITATE 12 aprilie 2017

Noi surprize la Curtea tinerilor de la Tineret Ecou și Harit

de Sever Ioan Miu | 1533 vizualizări

Reprezentanții organizațiilor de tineret HARIT și Tineret Ecou au anunțat, miercuri, des­pre programele pe care le vor oferi tinerilor, anul acesta, în timpul Zilelor Sfântu Gheorghe, între 26 și 30 aprilie, la Curtea Tinerilor.

Vineri, 27  aprilie, „ca în fiecare an, vom începe cu parada tinerilor, cu dragonul – un cap mare de balaur cu o pânză - și vor fi aproximativ 150 de voluntari. O să facem un tur de centru după care ne întoarcem la Curtea Tinerilor. Vom aduce pe scenă și niște oficialități de la primărie, care ne-au sprijinit și în acest an cu organizarea, mai ales financiar, dar și logistic. Apoi vom da startul cu primele interviuri cu trupele maghiare. Apoi, de la 16 la 19 vom avea preselecțiile pentru Saint George Got Talent, un eveniment care ține de „marca” noastră de la Curtea Tinerilor. Va urma interviul cu Șuie Paparude, după care vom avea în concert trupa Vezuvius, care a câștigat anul trecut Saint George Got Talent (...)”, a spus reprezentantul Tineret Ecou, Alexandru Ujvarosi.

De la întâlnirea cu Ana-Maria Calița la Saint George Got Talent

Curtea tinerilor-afise (1)„Sâmbătă, Ioan Jr. Ganea, care face traininguri la Brașov, va face un training bilingv despre public speaking. Duminică vor începe la prânz cu memorialul de șah Mihai Dițu (...) cu cei de la clubul de șah Cavalerul. La ora 17 o avem invitată, cu ajutorul colegilor de la Asociația pentru Comunitate, pe Ana-Maria Calița – o concurentă foarte apreciată, a emisiunii iUmor. În același stil de conferință, cu întrebări din public, va povesti experiența ei de persoană de sex feminin în lumea aceasta mai neprietenoasă a standup-ului, dominată de bărbați. Un alt eveniment important – va fi Lupinger Attila de la trupa Wings of Hope al Rock FM. După recitalul Wings of Hope de pe scena mare, Lupinger ne va oferi, la curtea tinerilor, un recital solo de chitară electrică, de la 18:30 (...). La ora 20 va începe finala Saint George Got Talent, unde vor fi cam 10 calificați de la preselecție”, a mai anunțat Ujvarosi.

Tombolă cu donații pentru școala din Comandău

„Vom organiza o tombolă, care se va ține pe parcursul celor patru zile. Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate către școala din Comandău, în cadrul campaniei ‘Le dăm școala înapoi’ a Asociației pentru Comunitate. În pauza de deliberare a finalei Saint George Got Talent vom extrage trei premii – o invitație la Vibe Fest de la Târgu Mureș, o invitație la Sic Fest, din județul Covasna, și la Electric Castle. La fel, premiile de la Saint George Got Talent sunt: Locul I – o invitație la Electric Castle, Locul II – la Sic Fest și locul III – la Vibe Fest. După finală vom participa la focul de artificii de la finalul Zilelor Sfântu Gheorghe”, a spus Ujvarosi, adăugând: „În fiecare seară avem petreceri cu diverși DJ, vineri va fi DJ Minu din Brașov, sâmbătă, DJ Shiver, iar duminică, Dj Nick Havsen. Toate petrecerile se vor continua de la ora 1, ora de liniște, în Old Man’s Pub”. Pentru cei care știu și limba maghiară, programul HARIT cuprinde, printre altele, un seminar pentru tinerii care vor să devină antreprenori, precum și o masă rotundă cu 30 de tineri DJ din județ“.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.