ACTUALITATE 14 aprilie 2016

Noi parcuri de joacă pentru copii în judeţul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 528 vizualizări

Producătorii de textile Zarah Moden şi New Fashion din Târgu Secuiesc au amenajat miercuri al cincilea parc de joacă pentru copii în curtea Grădiniţei cu Program Normal „Hangyaboly” din Ojdula. Săptămâna viitoare vor mai fi inaugurate încă trei asemenea parcuri la Sânzieni, Belani şi Hilib.

„Anul trecut am predat patru parcuri de joacă: două la Târgu Secuiesc, unul la Sânzieni şi unul la Ghelinţa. Am vizat în primul rând satele unde avem mai mulţi angajaţi, dar am ajuns şi la Hilib, un sat micuţ unde deşi nu avem angajaţi, ne-a rugat un părinte să venim”, ne-a declarat Bakk Vitális Kinga, directoarea Zarah Moden şi New Fashion.

Aceasta a mai precizat: „Ne-am propus să avem grijă de tineret, dar şi de bătrâni şi de bolnavi. Educaţia tinerilor este foarte importantă pentru noi şi am dorit să le oferim o alternativă la statul la calculator. Am vrut să îi determinăm să vină afară şi să socializeze, în adevăratul sens al cuvântului”.

Directoarea Bakk Vitális Kinga ne-a mai spus: „De când suntem implicați în activități caritative în care antrenăm și angajații societății, atmosfera la firmă s-a schimbat vizibil. Motoul nostru a devenit: „Mai mult decât un loc de muncă sigur”. Adică oferim angajaţilor mult mai mult decât un loc de muncă sigur suntem o echipă care lucram împreună, ne distrăm împreună ne implicăm împreună în activităţi caritabile şi ajutăm la nevoie persoane din interiorul firmei sau dinafară”.

„Cred că această iniţiativă a firmei de a realiza parcuri de joacă este foarte bună pentru că sprijină localităţile cu posibilităţi mai reduse. Pentru evenimentul de azi am colaborat cu fundaţia Pro Pectus şi cu două educatoare: Füleki Katalin şi Szekeres Csilla. Pro Pectus s-a ocupat cu jucării făcute de mână şi educatoarele au venit cu jucării de mişcare. Din partea firmei Zarah Moden şi New Fashion, eu si Háromszéki Réka am pictat pe faţa la mai mulţi copii”, ne-a precizat şi Sárkány Hanna, angajată Zarah Moden şi New Fashion.

Firmele Zarah Moden şi New Fashion au organizat anul trecut activităţi dedicate familiilor pentru cei circa 1.800 de angajaţi, iar anul acesta vor avea loc activităţi dedicate sportului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.