ACTUALITATE 17 octombrie 2020

Noi informați de la autorități privind clase care au intrat în școala online pe fond COVID

de Iulia Drăghici - Taraș | 1802 vizualizări

UPDATE: Aici detalii privind scenariile de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Covasna începând de la 19.10.2020

Știrea inițială: În urma apariției unor noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în unele unități de învățământ, Inspectoratul Școlar Județean Covasna vă informează asupra faptului că se suspendă activitatea didactică „față în față” pe o perioadă de 14 zile astfel:

- Liceul Teologic Reformat Sf. Gheorghe – clasele a II-a, a IV-a, a VIII-a. Activitatea claselor se suspendă pentru perioada 16-27.10.2020.

- Școala Gimnazială „Váradi József” Sf. Gheorghe – clasele I A, a III-a A, a III-a B, a III-a D, a IV-a B. Activitatea claselor se suspendă pentru perioada 16-27.10.2020.

Intrarea în scenariul roșu a claselor din unitățile de învățământ de mai sus este cauzată de confirmarea pozitivă a unui cadru didactic care își defășoară activitatea în cele două școli.

- Școala Gimnazială „Tőkés József” Malnaș - Clasa Pregătitoare – III - IV simultan (cadru didactic depistat pozitiv). Activitatea clasei se suspendă pentru perioada 10-23.X.2020.

În toate aceste situații procesul instructiv - educativ în aceste clase se va desfășura online, conform Scenariului 3. Menționăm faptul că pe site-ul ISJ Covasna va fi publicat și documentul privind scenariile de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul Covasna pentru săptămâna 19-23 octombrie 2020, după aprobarea acestuia în CJSU Covasna.

Sursa: Comunicat de presă IȘJ Covasna, Prefectura Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.