ACTUALITATE 10 aprilie 2019

Noi detalii despre minorii care au comis furtul de la sala de fitness

de Daniela Luca | 1143 vizualizări

Ce abateri de la lege mai au la activ făptașii din Sfântu Gheorghe

Polițiștii covăsneni au depistat că minorii care au furat țevi din cupru de la o sală de fitness din Sfântu Gheorghe nu sunt la prima abatere de la lege. Știrea inițială - AICI 

„În continuarea cercetărilor în cazul a trei minori care au sustras țevi din cupru din incinta unei săli de fitness din Sfântu Gheorghe, polițiștii au stabilit că cei în cauză nu sunt la prima ispravă de acest gen. Din investigațiile efectuate până la acest moment, oamenii legii au stabilit că, în perioada februarie – aprilie, aceștia au comis alte trei furturi pe raza municipiului Sfântu Gheorghe.

În luna februarie și la sfârșitul lunii martie, cei trei au pătruns în anexele aparținând unei școli din oraș, precum și unei societăți, de unde au sustras scule electrice, valoarea prejudiciului fiind estimată la 4.500 de lei. La începutul lunii aprilie au mai sustras și materiale lemnoase dintr-o gospodărie.

În toate cele trei cazuri prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată în comunicatul IPJ.

Făptași identificați în cazul unui furt la Brețcu

Un alt caz de furt s-a produs la Brețcu. În scurt timp după sesizare, polițiștii au depistat un bărbat de 29 de ani și un minor de 15 ani care au furat 18 oi, aflate la pășunat, de la un bărbat din localitate. Ovinele au ajuns înapoi la proprietar după ce făptașii au fost identificați de polițiștii covăsneni.

Polițiștii le recomandă în continuare cetățenilor să sesizeze în cel mai scurt timp, prin 112, atunci când sunt victime ori martori la comiterea unei fapte contrare legii, iar aceștia vor interveni pentru a lua măsurile legale care se impun.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.