ACTUALITATE 10 aprilie 2019

Minori bănuiți de comiterea unui furt au fost identificați de polițiști

de Covasna Media | 500 vizualizări

Prejudiciul a fost recuperat şi returnat persoanei vătămate

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au reușit identificarea unor tineri, bănuiți că în noaptea de vineri spre sâmbătă ar fi sustras mai multe țevi din cupru.

Sâmbătă, un bărbat din oraș a sesizat poliția despre această faptă, iar din primele cercetări a reieșit că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei săli de fitness din oraș, de unde au sustras mai multe țevi din cupru de la sistemul de încălzire al clădirii.

În urma investigațiilor efectuate în acest caz, au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, bănuiți de comiterea acestei fapte, aceștia valorificând bunurile sustrase la un punct de colectare a deșeurilor feroase și neferoase.

Prejudiciul estimat la circa 1.000 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar polițiștii continuă acum cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor trei.

Polițiștii le recomandă cetățenilor să anunțe în cel mai scurt timp autoritățile, atunci când sunt victime ale unor infracțiuni, iar pentru a nu îngreuna ancheta, oamenii legii transmit că este foarte important ca, atunci când observați urmele comiterii unui furt, să nu pătrundeți în incinta unde s-a comis fapta, să nu atingeți și să nu mutați obiectele din poziția în care le-ați găsit. În acest fel și anunțând în cel mai scurt timp poliția, cresc șansele ca făptașii să fie identificați.

(Compartimentul Relații Publice)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.