ACTUALITATE 14 aprilie 2010

Noi șanse de angajare

de Covasna Media | 3583 vizualizări
Bursa locurilor de muncă va avea loc în data de 23 aprilie Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) organizează în data de 23 aprilie o bursă generală a locurilor de muncă, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sfântu-Gheorghe. Potrivit directorului coordonator al Agenției, Dorel Lungu, în luna martie în județ rata șomajului ajunsese la 12,41%, dar mai apar totuși semnale pe piața muncii, care indică noi angajări. Acum de exemplu, oferta este de 84 de locuri de muncă, în diverse domenii.

Bursa locurilor de muncă va avea loc în data de 23 aprilie

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) organizează în data de 23 aprilie o bursă generală a locurilor de muncă, care va  avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sfântu-Gheorghe.

Potrivit directorului coordonator al Agenției, Dorel Lungu, în luna martie în județ rata șomajului ajunsese la 12,41%, dar mai apar totuși semnale pe piața muncii, care indică noi angajări. Acum de exemplu, oferta este de 84 de locuri de muncă, în diverse domenii.

Angajările care au început să se mai facă sunt mai multe în construcții, dar și confecții.

Ca număr de șomeri, județul se apropie de 12.000, după datele din luna martie, iar din total majoritatea persoanelor aflate în evidență sunt șomeri intrați din domeniul privat.

Conducerea AJOFM urmează să transmită în scurt timp invitațiile către agenții economici, pentru a atrage o ofertă cât mai diversificată și mai mare de locuri de muncă.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ionela, 17 aprilie 2010
ai perfecta dreptate,o sa merg si eu dar fara sperante.Caut un loc de munca de la inceputul anului,cred ca prea curand nici nu voi gasi.OFF...disperare..
Primar_la_Hetea, 15 aprilie 2010
84 locuri de munca la cateva mii de oameni, dintre care vreo 70 vor fi in confectii textile...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.