ACTUALITATE 17 aprilie 2018

Muzică, acrobații și circ la Zilele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1247 vizualizări

Festivalul de Muzică Stradală din Piața Sfântul Gheorghe aduce 10 formații de artiști din țară sau străinătate

Festivalul de Muzică Stradală, care de anul acesta a luat locul evenimentelor derulate pe fosta Scenă a Comunității în Piața Sfântu Gheorghe, promite spectacol cu muzică de stradă, acrobații și cascadorii de circ.

„Este al patrulea an în care acest Festival este inclus în programul Zilelor Sfântu Gheorghe. Vor fi opt formații, câte patru din Ungaria și patru din România, dar și două formații acrobatice foarte spectaculoase. Acestea din urmă vor fi oarecum o noutate pentru că organizatorii au vrut să schimbe un pic registrul”, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, purtătorul de cuvânt al Zilelor Sfântu Gheorghe, Erdély András.

Pe lista artiștilor invitați de organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe, se numără: Drum Street Trio, Trupa Spontán, Barbarossa Samba Group, V8 trio, Huckleberry Guys, Feri elesett, DSB Acoustic și Ansamblul Gyűszűvirág.

De asemenea, două trupe de acrobați, CommandArte  și Soldiers Crew, îi vor încânta pe cei care vor ajunge în Piața Sfântu Gheorghe vineri, sâmbătă și duminică, 27, 28 și 29 aprilie, cu dansuri acrobatice și cascadorii de circ nemaivăzute în cadrul Zilelor orașului.  

Festivalul de Muzică Stradală se desfășoară în perioada 27 – 29 aprilie a.c., în cadrul celei de-a 27-a ediții a Zilelor Sfântu Gheorghe.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.