ACTUALITATE 29 mai 2019

Municipiul Sfântu Gheorghe participă în premieră la concursul „Ungaria înflorită”

de Agerpres | 919 vizualizări

Municipiul Sfântu Gheorghe participă la concursul „Ungaria înflorită”, un concurs de înfrumuseţare a mediului înconjurător, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Potrivit acestora, este pentru prima dată când municipiul Sfântu Gheorghe ia parte la acest concurs, lansat în anul 1994, întrucât din acest an se pot înscrie şi localităţi din Ardeal.

„Ungaria înflorită este cea mai populară iniţiativă a Ungariei de promovare şi înfrumuseţare a mediului înconjurător. Lansat în 1994, la concurs participă anual peste 300 de localităţi, iar în acest an se pot alătura şi localităţi din Ardeal”, menţionează reprezentaţii Primăriei pe pagina de internat a instituţiei.

Aceştia au anunţat, totodată, că Primăria Sfântu Gheorghe organizează un concurs pentru identificarea celor mai frumoase zone rezidenţiale ale oraşului.

„Marele premiu este un spaţiu de depozitat biciclete cu o capacitate de 18 locuri în valoare de 14.000 de lei, plus o placă oficială care va fi montată în zona respectivă pentru a anunţa că aceea este cea mai frumoasă zonă rezidenţială din oraş”, se arată în postare.

Grădinăria oraşului va oferi câştigătorilor bănci, garduri şi flori în valoare de maximum 1.500 de lei, iar instituţiile de cultură şi agrement din subordinea Primăriei, respectiv Cinematograful Arta, Ştrandul Municipal, Şugaş Spa şi Parcul de Aventură şi Peretele de escaladă din staţiunea Şugaş Băi, le vor oferi intrare gratuită.

„Înscrierea se poate face indicând numele persoanei/persoanelor care se înscriu şi adresa exactă, alături de mai multe fotografii, prin trimitere până pe 30 iunie 2019 la adresa de e-mail sepsiimage@gmail.com. Proprietarii sau asociaţiile de proprietari pot fi eligibile pentru a aplica pentru o zonă verde care aparţine unei scări de bloc”, precizează sursa citată.

(Sursă foto: Facebook/ Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.