ACTUALITATE 5 decembrie 2018

Moș Nicolae vine în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1032 vizualizări

Moș Nicolae vine și anul acesta plin de daruri în Piața Centrală a Municipiului Sfântu Gheorghe să se întâlnească cu cei mai cuminți și harnici dintre copii. Acțiunea este organizată de Asociația Salvatore.

Vrei să te întâlnești cu Moș Nicolae? Dacă da, atunci:

- Pregătește o mică poezioară, un cântecel sau un desen și vino în 5 decembrie 2018 la 17:30 în fața Teatrului Tamási Áron!

Vă așteptăm cu mult drag!”, arată mesajul transmis de reprezentanții Asociației Salvatore prin intermediul Facebook.

Întâlnirea cu Moș Nicolae va cuprinde și un flash mob, dar și alte activități demne de o seară de neuitat, mai transmit organizatorii.

Asociația de Prim Ajutor din Sfântu Gheorghe, Salvatore, a inițiat de asemenea, pentru al treilea an la rând, campania de donare de alimente, „Să cumpărăm cu unul în plus!”, în magazinul Merkur din zona Pieței Agroalimentare Centrale. Voluntarii organizației sunt în magazin de marți până vineri, de la 16:00 la 19:00, dar și sâmbăta, între orele 09:00 – 13:00. Acțiunea a început în 13 noiembrie, iar acum are o scurtă pauză, însă după data de 10 decembrie campania se va relua.

În cadrul activității se colectează atât fonduri, cât și alimente (zahăr, conserve, făinoase, condimente, ulei, ceai, cacao, dulciuri, biscuiți etc.), dar și produse de îngrijire corporală (pastă de dinți, periuțe de dinți, săpun, șampon etc.).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.