ACTUALITATE 7 decembrie 2018

Moș Nicolae, întâmpinat cu entuziasm în Piața Centrală

de Iulia Drăghici - Taraș | 561 vizualizări

Sute de copii l-au avut față în față, la Sfântu Gheorghe, pe bătrânelul care împarte daruri și nuielușe

În ciuda frigului și a ninsorii, sute de copii, însoțiți de părinții lor, l-au așteptat aseară, 5 decembrie a.c., pe bătrânelul care, asemenea lui Moș Crăciun, împarte daruri copiilor ascultători. Moș Nicolae a venit puțin după ora 18:00. Pentru acest eveniment, „spiridușii” de la asociația Salvatore au pregătit 500 de pachete cu dulciuri și fructe.  

Învălmășeala, specifică evenimentelor similare din anii trecuți, a fost ceva mai domolită anul acesta, prin grija polițiștilor locali, jandarmilor și voluntarilor, astfel că fiecare copil a primit chiar de la Moș mult-așteptatul cadou.

Asociația Salvatore îl aduce pe Moș Nicolae în Piața Centrală pentru al treilea an consecutiv. Pe lângă evenimentul din Piața Centrală, spiridușii Moșului, adică voluntarii Salvatore, au împărțit cadouri și la familii defavorizate din județ, dar și vârstnicilor de la casele rezidențiale pentru bătrâni.

„Ne-am pregătit cu timp și suflet pentru acest eveniment care are o mare semnificație în viața micuților, dar și a vârstnicilor. Și în acest an, datorită oamenilor cu suflet care au donat alimente de bază în cadrul campaniei derulate în parteneriat cu magazinul Merkur, mai multe persoane vor avea ce pune pe mesele de Crăciun. Țin să le mulțumesc partenerilor și sponsorilor noștri care ne-au ajutat în organizarea și desfășurarea acestei seri, respectiv doamnei Bara Sarolta, de la Popovici Trans și doamnei Füzi Ildikó, managerul IBon Swite Sfântu Gheorghe, magazinului Merkur, precum și tuturor celor care s-au implicat în demararea acestui program. Moș Nicolae Salvatore aduce în tolba lui multe dulciuri pentru copiii cuminți. El a și ajuns la copiii cu dizabilități din Sfântu Gheorghe, la Casa Rezidențială pentru Vârstnici „Zenobia” din orașul Târgu Secuiesc sau la copiii din Centrul de zi pentru Copiii Neglijați din Sfântu Gheorghe. Vineri, el va ajunge la Casa de Copii „Apor Vilmos” din orașul Covasna și la Mănăstirea Mărcuș, salutând copiii cazați acolo. Acesta este un prilej de a le mulțumi copiilor care au fost cuminți”, a declarat șefa departamentului de marketing din cadrul Asociației Salvatore, Buna Marika.

Aceasta a punctat și că evenimentul din Piața Centrală a fost organizat chiar pe 5 decembrie pentru a marca astfel și Ziua Internațională a Voluntarilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.