ACTUALITATE 18 iunie 2022

Misiunile jandarmilor covăsneni din acest sfârșit de săptămână

de Iulia Drăghici - Taraș | 1061 vizualizări

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă în acest sfârșit de săptămână, jandarmii covăsneni vor asigura măsurile specifice de ordine publică în vederea prevenirii unor evenimente nedorite pe timpul manifestărilor din spațiul public ce se desfășoară pe raza județului nostru. 

Redăm mai jos câteva programe unde aceștia vor fi prezenți, conform comunicatului de presă transmis de IJJ Covasna: 

„Sâmbătă, 18 iunie, vom fi prezenți în municipiul Târgu Secuiesc la „Tur de motocilcletă pentru persoane cu dizabilități” și în orașul Baraolt la „Întâlnirea Anuală a Motocicliștilor”.

Tot sâmbătă vom fi prezenți și în comuna Catalina, unde vor fi organizate manifestări culturale „120 ani de la înființarea fotbalului în Catalina”. 

Duminică, vom veghea la siguranța participanților care se vor bucura de manifestările comemorative și cultural-artistice în comuna Aita Mare.

Pentru ca toate aceste manifestări să se desfășoare în condiții de siguranță, jandarmii alături de colegi din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne acționează pentru:

  • asigurarea și menținerea climatului de ordine și siguranță publică;
  • prevenirea producerii faptelor antisociale;
  • prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise;
  • adoptarea măsurilor legale în cazul constatării unor fapte de natură contravențională sau penală.

De asemenea, dacă alegeți să vă petreceți timpul în zonele montane, vă recomandăm să vă informați în prealabil despre condițiile meteorologice locale, să vă echipați adecvat, să nu vă expuneți la riscuri și să solicitați sprijinul echipajelor de intervenție dacă întâmpinați probleme.

Din data de 20 iunie, colegii noștri vor fi prezenți la centrele de examinare/evaluare unde se va desfășura examenul de bacalaureat, pentru asigurarea unui climat de ordine corespunzător.

Urăm mult succes absolvenților care urmează să susțină examenul maturității!

Indiferent de locul unde ați ales să vă petreceți timpul liber, suntem pregătiți să intervenim acolo unde situația o va impune așa că nu ezitați să solicitați ajutor atunci când vă aflați într-o situație dificilă”. 

Sursa: COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE AL IJJ COVASNA 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.