ACTUALITATE 5 iunie 2018

Minor călcat de mașină pe o stradă din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2083 vizualizări

Șoferul, care a fugit de la locul faptei, nu avea permis de conducere

Un minor în vârstă de 6 ani a fost acroșat și rănit ușor de o mașină pe strada Cânepei din Sfântu Gheorghe. Șoferul, care a fugit de la locul faptei, nu avea permis de conducere. Acesta a fost ulterior identificat de polițiștii, care desfășoară în continuare cercetările.

„Sâmbătă, în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin 112, despre faptul că pe strada Cânepei din Sfântu Gheorghe ar fi avut loc un eveniment rutier.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului s-a stabilit că un minor de 6 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, a fost acroșat și rănit ușor de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Polițiștii au demarat imediat cercetările în acest caz, iar în mai puțin de o oră șoferul mașinii a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani din Sfântu Gheorghe. Acesta a fost testat alcoolscop în momentul identificării, iar rezultatul a fost negativ. Totodată, din verificări a reieșit că acesta nu era posesor de permis de conducere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului și conducere fără permis”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.