ACTUALITATE 1 februarie 2016

Minifotbal: Cupa Trei Scaune a plecat din județ

de Sever Ioan Miu | 814 vizualizări

 Pentru prima oară de când se organizează turneul, Cupa Trei Scaune la minifotbal a fost câștigată de o echipă din afara județului, Imperial Wet din Miercurea Ciuc. Totodată, câștigătoarele turneului feminin sunt brașovencele de la No Name.

Finalele s-au disputat pe 31 ianuarie în Sala Sporturilor „Szabó Kati”. În finala mare a băieţilor, Imperial Wet i-a învins, cu scorul 5-2, pe Dorco din Sfântu Gheorghe. Pe locul trei s-a clasat Amigos Sfântu Gheorghe, care au trecut de târgumureșenii de la Ady-Amigos după loviturile de departajare. La fete finala s-a jucat între No Name Brașov și formația Liceului „Berde Áron” din Sfântu Gheorghe, rezultat 4-0. „No Name au fost cu trei clase peste celelalte echipe feminine”, au declarat organizatorii, asociația sportivă Sepsi 08. Pe locul trei s-au clasat Riske Girls din Sfântu Gheorghe, pe baza punctajului. Fiind doar cinci echipe feminine, nu s-a jucat finala mică.

„Am avut o participare numeroasă, de peste 400 de oameni, și un feedback pozitiv atât de la spectatori, cât și de la echipe. Meciurile au fost în spiritul fair-play-ului, dar partidele au fost foarte disputate, s-a văzut că echipele au vrut să câștige”, ne-au mai spus organizatorii.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.